Семинар заедно со фирмата Vinfeed DOO – Нови Сад, Србија, за производите на Biomin во Хотел Романтик – Велес

 

This slideshow requires JavaScript.

Говорници на овој семинар со своите трудови се:
1. Др. Марина Вукиќ – Врањеш, тема: Делување на киселината на здравје и перформанси на свињи;
2. ДВМ Дејан Лазиќ, тема: Делување на менаџментот и исхраната на подобра плодност кај маторици;
3. Др. Драган Милиќ, тема: Делување на адитиви на плодност кај маторици.