Започна соработката со Essentico doo, Кула, Србија

Од 1ви септември Аграр Трејд ја започна својата соработка со Essentico doo со седиште во Кула, Србија. Аграр Трејд е овластен дистрибутер за производите на Essentico doo за Македонија.