Првиот семинар за производители во живинарство се оддржи на 16ти Март(четврток) 2017 со почеток во 10:30 часот во Хотел Гардениа, Велес. Се одвиваше по следниот редослед:  Вовед – Сашко Крстевски, Аграр Трејд Дооел Велес  Презентација од Професор Др. Драгче Коцевски, Универзитет Скопје на тема: Менаџмент на јарките во критичниот период на вселување во објект на […]

Read More »