Посета на Biomin – Предавање и Обука


Претставници од Аграр Трејд заедно со други претставници на фирмата Biomin беа на посета во Виена, Австрија на настан организиран од страна на Biomin. Целта на овој настан беше обука и едукација за нивните производи и нивните намени, како и запознавање со нови продукти и луѓе.

Овој настан се одржа од  23.06.2019 до 26.06.2019.

 

Неколку слики од настанот:

This slideshow requires JavaScript.

 

Распоредот:

За повеќе информации во врска со настанот и производите на Biomin можете да добиете тука.