Месо и јајца

Свежо Месо


Аграртрејд во својата богата палета на производи и услуги вклучува и свежо свинско месо.

Свежи Еко Јајца

eggs_sack
Нудиме свежи јајца од класата XL, L, L10/1, M, M10/1 и S.